Kyseessä ovat Helix Aperta -lajin etanat, joissa on tyypillinen valkoinen korkki. Ne ovat erittäin kysyttyjä etanoita ja niitä pidetään herkullisena ruokana koko Apuliassa, ja ne ovat monien perinteisten ruokien kohteena. Yksi yleisimmistä variaatioista on seuraava: etanat pestään, korkki poistetaan ja ne liotetaan vedessä. Kattilassa kuullotetaan runsaasti viipaloitua sipulia ekstra-neitsytoliiviöljyssä; sen jälkeen lisätään suolaa, pippuria, hyvin valutetut etanat ja muutama laakerinlehti. Kypsennetään kovalla lämmöllä, ja kun öljy alkaa jälleen nousta pinnalle, kaadetaan lasillinen roseviiniä ja annetaan sen haihtua. Mausta suolalla ja tarjoile kuumana.
TUOTTEEN OMINAISUUDET JA MYYNTIEHDOT
100 % luonnolliset etanat, joista on jo poistettu epäpuhtaudet, valmiina kulutettavaksi
Alennuskausi: saatavilla ympäri vuoden
Pakattu 1 kg - 5 kg laatikoihin.
Minimitilaus: 500 kg
Theba Pisana -etanat ovat valkoisia, kuivia ja lihaksikkaita.
Ne kerätään luonnollisesta elinympäristöstään, valitaan ja sertifioidaan laadun ja tuoreuden takaamiseksi. Säilytämme niitä hallituissa lämpötiloissa säilyvyyden varmistamiseksi.
TUOTTEEN OMINAISUUDET JA MYYNTIEHDOT
100 % luonnollisia etanoita, joista on jo puhdistettu ja huuhdeltu, valmiita syötäväksi
Saatavuusaika: Toukokuu/Elokuu
Pakkaus verkko- tai kangaspusseissa 1 kg
Lavapaketoinnit koko Italian ja Euroopan alueella kylmäkuljetuksena
Minimitilaus 800 kg